Ψαρονέφρι με καραμελωμένα λαχανικά

Ψαρονέφρι με καραμελωμένα λαχανικά


Υλικά:

• 1 κιλό ψαρονέφρι κομμένο σε φιλέτα
• 1 κ.σ. ελαιόλαδο
• 1 Έτοιμη Σάλτσα για Κρέας Βουτύρου με λεμόνι και άρωμα κρασιού
• 4 καρότα
• 2 κρεμμύδια
• 1 πράσο
• 6-8 μανιτάρια
• 1 πράσινη πιπεριά
• 1 κόκκινη πιπεριά
• 1 Κύβο Λαχανικών της Knorr
• 4 κ.σ. βιτάμ
• 4 κ.σ. μπαλσάμικο
• 4 κ.σ. καστανή ζάχαρη
• Λίγη ρόκα


Εκτέλεση:

1. Κόβουμε τα λαχανικά σε μέτριες λωρίδες ή φέτες. Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ροδίζουμε το κρέας και από τις δύο πλευρές. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, προσθέτουμε την Έτοιμη Σάλτσα για Κρέας Βουτύρου και αφήνουμε να σιγοβράσουν για 20 λεπτά.

2. Σε μια φαρδιά κατσαρόλα βράζουμε 1 φλιτζάνι νερό μαζί με τον Κύβο Λαχανικών της Knorr . Προσθέτουμε τα καρότα και τα αφήνουμε να πάρουμε βράση για να μαλακώσουν. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τα υπόλοιπα λαχανικά και τα αφήνουμε μέχρι να μαραθούν, ανακατεύοντας συνεχώς έως ότου εξατμιστούν όλα τα υγρά. Προσθέτουμε το βιτάμ και ανακατεύουμε μέχρι να ροδίσουν τα λαχανικά. Σβήνουμε με το μπαλσάμικο και αμέσως μετά προσθέτουμε τη ζάχαρη. Ανακατεύουμε μέχρι να καραμελώσουν τα λαχανικά.

3. Στο τελευταίο ανακάτεμα, προσθέτουμε και τη ρόκα. Μόλις μαραθεί, σερβίρουμε σε κάθε πιάτο από 1-2 φιλετάκια με σάλτσα και δίπλα μερικά καραμελωμένα λαχανικά.

govastileto.gr

Related Articles

Back to top button