Φαρφάλες με σολομό και χαβιάρι

Φαρφάλες με σολομό και χαβιάρι
Υλικά

400 γρ ζυμαρικά φαρφάλες
1 κουτάκι χαβιάρι ή μπρίκ
4 φέτες καπνιστό σολομό κομμένο σε κομματάκι
150 ml κρέμα γάλακτος
​1 κουτ. σούπας ψιλοκομμένο άνιθο
80 γρ βούτυρο
αλάτι & πιπέρι

Εκτέλεση

Βάζουμε τις φαρφάλες σε μια κατσαρόλα με αντίστοιχο νερό και λίγο αλάτι και τις βράζουμε σύμφωνα με την ώρα που μας λένε οι οδηγίες της συγκεκριμένης μάρκας.

Αφού βράσουν τις σουρώνουμε και τις τοποθετούμε σε ένα ταψί. Ρίχνουμε διάσπαρτα το βούτυρο, τα κομμάτια σολομού και χαβιάρι και στην συνέχεια περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος.

Τοποθετούμε το ταψί στο φούρνο για 10 λεπτά περίπου σε χαμηλή φωτιά και το γευστικό πιάτο μας είναι έτοιμο.
govastileto.gr

Related Articles

Back to top button