Advertisement

Πλούτη ποτέ δε ζήλεψα, κ ούτε πολλά ζητάω… Υγεία μόνο να ΄χουνε άνθρωποι π αγαπάω

Advertisement 1

Λατρεύω τους ανθρώπους που έχουν ένα μόνιμο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό τους ακόμη και πίσω από ένα δυσάρεστο γεγονός! Το να προσπαθούν να αποκομίσουν μόνο τα θετικά και να παραβλέπουν τα αρνητικά συμβάντα, αποτελεί για αυτούς στάση ζωής!

Μια στάση ζωής που μόνο ως λειτούργημα μπορεί να θεωρηθεί από τη στιγμή που διδάσκουν αγάπη και εναντιώνονται σε κάθε μορφή μίσους ή έχθρας! Θεωρούν ότι ακόμη και αυτοί που τους έκαναν κακό, έχουν συμβάλει με τον τρόπο τους στο να χτίσουν την προσωπικότητά τους σε πιο γερές βάσεις!

Advertisement

Άνθρωποι δοτικοί, προσφέρουν τη βοήθειά τους χωρίς να τους ζητηθεί, αλλά όταν νιώσουν ότι δεν είναι επιθυμητοί, δεν διστάζουν να απομακρυνθούν διότι δεν θέλουν να επιβάλουν την παρουσία τους με το ζόρι! Ασφυκτιούν όταν βρίσκονται ανάμεσα σε ανθρώπους που γκρινιάζουν και δυσανασχετούν για το καθετί και αποχωρούν διακριτικά χωρίς να θίξουν κανέναν!

Συνήθως, συγκεντρώνουν πάνω τους βλέμματα υπεροπτικά ενώ χαρακτηρίζονται ως “ονειροπόλοι” και “ελαφρόμυαλοι”! Στην πραγματικότητα, η ζηλοφθονία κρύβεται πίσω από κάθε κακεντρεχή σχόλιο που εισπράττουν, διότι πολλοί θα ήθελαν να μοιάσουν έστω στο ελάχιστο στην προσωπικότητά τους αλλά χωρίς καμία επιτυχία.

H μοναξιά που αποτελεί τον μεγαλύτερό τους φόβο, και έχουν ζήσει ουκ ολίγες φορές, δεν τους αποθαρρύνει από τον τρόπο ζωής που συνειδητά έχουν επιλέξει διότι γνωρίζουν ότι κάποια στιγμή θα εκτιμηθούν από τους σωστούς ανθρώπους οι οποίοι θα μείνουν στην ζωή τους για πάντα! Μήπως ήρθε η στιγμή να δεις και εσύ τη ζωή σου από κάποια άλλη οπτική γωνία;

ΠΗΓΗ: fumara.gr

 

Advertisement

Related Articles

Back to top button