Είσαι έγκυος ; Δες 4 τρόπους να μείνεις fit !

Pregnacy exercise

Είσαι έγκυος ; Δες 4 τρόπους να μείνεις fit !

Είσαι στην καλύτερη φάση της ζωής σου, θα γίνεις μαμά ! Αυτό δεν σημαίνει πως θα σταματήσεις να γυμνάζεσαι. Μπορείς μάλιστα να βάλεις στη ζωή σου 4 διαφορετικούς τρόπους εκγύμνασης ώστε να παραμείνεις fit χωρίς να εγκυμονείς … κινδύνους!

χωρίς αναπηδήσεις και γρήγορες στροφές : Στα γυμναστήρια η zumba δημιουργεί sexy κορμιά. Σκέψου εσένα τι αυτοπεποίθηση θα σου χαρίσει αφου θα λικνιστείς στον ρυθμό, θα κάψεις θερμίδες και να αναδειχθούν οι καμπύλες σου !

στο νερό : Όσο “φουσκώνει” η κοιλίτσα, πόδια και κλωτσίες ανοίγουν under water. Κινήσεις aerobic σε κάνουν να καις λίπος , γα γίνεις πιο ευλύγιστη , πιο αναλαφρη και στο τέλος δεν θα έχεις και μεγάλη ανάγκη από παυσίπονα την ώρα του τοκετού.

Μέθοδος Dailey. Δοκίμασέ την ! : Ένας συνδυασμος ασκήσεων μπαλέτου σε μπάρα, προσαρμογής του κορμού και ορθοπεδικής άσκησης φέρνει την σπονδυλική στήλη σε ευθυγράμμιση, προστατεύει αρθρώσεις και μειώνει πόσους στην πλάτη. Αυτή είναι η μέθοδος εκγύμνασης της κας Jill Dailey McIntosh.
Τα push ups στα γόνατα συνίστανται όταν η κοιλιά μεγαλώνει.

Τέλος, ένα στατικό ποδήλατο θα αναλάβει να φροντίσει τη γραμμή σου στο φως των κεριών αλλά μη χαλαρώνεις. 45 λεπτά θα κάνεις ποδηλατάδα στον ρυθμό της μουσικής είτε κάθεσε στη σέλα είτε όχι. Αυτό είναι το . Καθαρίζει το μυαλό – βοηθά στην αντιμετώπιση των ψυχολογικών μεταπτώσεων.

Αυτές είναι οι 4 εναλλακτικές για να μείνεις fit την περίοδο της εγκυμοσύνης σου. Η επιλογή της μεθόδου είναι αποκλειστικά … δική σου !

Related Articles

Back to top button