Συσκευή με ηλεκτρόδια υπόσχεται το τέλος στις ημικρανίες.

nea-suskeui-meionei-tis-imikranies

Συσκευή με υπόσχεται το τέλος στις ημικρανίες.

Μοιάζει σαν μια hi-tech στέκα, θυμίζει κάτι από Star Trek αλλά δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια νέα συσκευή με ηλεκτρόδια που υπόσχεται την μείωση …και γιατί οχι και την εξάλειψη των ημικρανιών. Τα νεύρα πάνω απ΄τα μάτια ενεργοποιούνται και η εγκεφαλική χαλάρωση είναι το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Βέλγοι ερευνητές υπέβαλαν στη δοκιμασία της αξιολόγησης αυτού του νέου ιατρικού βοηθήματος 67 άτομα. Οι συμμετέχοντες στην μελέτη, φορούσαν καθημερινά για 20 λεπτά τη συσκευή αυτή και το 38% απο αυτούς, δήλωσαν πως είχαν αποτέλεσμα καθώς μειώθηκαν οι ημικρανίες τους στο 50%.Τέσσερις φορές δοκιμών μέσα σε ένα μήνα ήταν αρκετές προφανώς για να βγούν συμπεράσματα.

Καναδοί ασθενείς ήδη απολαμβάνουν τα προτερήματα της συσκευής η οποία είναι εγκεκριμένη από το . Λειτουργεί με μπαταρία , η δράση της επιφέρει ένα ελαφρύ μούδιασμα και μπορεί να φορεθεί ως και 20 λεπτα κάθε φορά. Δεν έχουν εμφανιστεί παρενέργειες από την χρήση της και συνδυάζεται με την χορήγηση φαρμάκων χωρίς πρόβλημα.

Άντε να δούμε πότε θα έρθει στη χώρα μας αυτό το χρήσιμο ιατρικό gadget …γιατί πολλές ημικρανίες μας έχει προσφέρει η τρόικα !

 

Επιμέλεια κειμένου : Γιώργος Τσιματσίδης

Related Articles

Back to top button