Ο Μηλιώκας … τώρα δικαιώνεται !!!


 

arkas anorgasmiki gynaika

Ο … τώρα δικαιώνεται !!!

Είναι απίστευτο τελικά το πως ένα χιουμοριστικό τραγούδι σαν το «Ανοργασμικιά» του Γιάννη Μηλιώκα, μπορεί να  τον «δικαιώσει» όσον αφορά τον στίχο του μετά από πολλά χρόνια. Ούτε λίγο – ούτε πολύ, ο τροβαδούρος έβαλλε στιχουργικά κατά μιας γυναίκας η οποία μέσα στα πολλά αρνητικά της γνωρίσματα είχε και αυτό της ψυχογενούς ανοργασμίας.

Αυτό το πρόβλημα έρχεται να αντιμετωπίσει ερευνητική ομάδα από το Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου  Concordia του Μόντρεαλ στον Καναδά καθώς μεταβάλει τις γυναίκες με ψυχογενή ανοργασμία σε sex robots !

Ένα εμφύτευμα μικρής γεννήτριας τοποθετημένο ενδοδερμικά στους γλουτούς και ηλεκτρόδια συνδεδεμένα με τα νεύρα των εσωτερικών γυναικείων γεννητικών οργάνων είναι ικανό με χαμηλής συχνότητας ηλεκτρικό ρεύμα να προκαλέσει διέγερση και οργασμό με το πάτημα ενός κουμπιού !

Στην ουσία, μιλάμε για την αποθέωση της τηλεχειριζόμενης αυτοϊκανοποίησης … αν και η έρευνα δεν έχει φτάσει ακόμα σε αυτό το στάδιο !

Ο Δρ. Pfaus που επιμελείται του όλου εγχειρήματος, έχει συνάψει συμφωνία με εταιρία για τη μαζική παραγωγή του εμφυτεύματος που εφήυρε ώστε να ξεκινήσουν και οι πρώτες δοκιμές σε κυρίες που μάλλον … θα βιώσουν ένα πρωτοφανές, για αυτές συναίσθημα.

Δεν αποκλείετε ωστόσο και η ίδια συσκευή να βοηθήσει μελλοντικά και άντρες που αντιμετωπίζουν κάτι ανάλογο σαν πρόβλημα. Όμως μελέτες πρέπει να σιγουρέψουν αν ενδείκνυται στους άντρες η χρήση μιας τέτοιας συσκευής.

Όσο κι αν είναι πάντως καθαρά ψυχολογικοί οι παράγωντες που δυσκολεύουν την επίτευξη οργασμού, σύμφωνα με τους Καναδούς ερευνητές … στην Ελλάδα πάντα είμαστε υπερήφανοι για τους “Greek lovers” και για τις Ελληνίδες με την Μεσογειακή ομορφιά και το ανάλογο ταπεραμέντο.

Εμείς δεν θέλουμε καν να πιστέψουμε πως οι Ελληνίδες χρειάζονται … «τηλεχειρισμό», ελπίζουμε και ο κύριος Μηλιώκας να έχει αλλάξει γνώμη !

 

Επιμέλεια κειμένου : Γιώργος Τσιματσίδης

Related Articles

Back to top button