Vegan παγωτό καφέ: Πώς θα το φτιάξετε

Αν αποφεύγετε τα γαλακτοκομικά προϊόντα, οι γρανίτες δεν αποτελούν πλέον τη μοναδική σας επιλογή.

Μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας χειροποίητο και υγιεινό παγωτό, χρησιμοποιώντας ελάχιστα υλικά και αρωματικό καφέ που θα χαρίσει μία ιδιαίτερη γεύση στο δροσιστικό γλυκό σας.

Το μυστικό συστατικό για κρεμώδες παγωτό με πλούσια υφή είναι το γάλα καρύδας. Αποτελεί ιδανική βάση για τη δημιουργία ενός καλοκαιρινού γλυκού και συμβάλλει στο να μην παγώνει υπερβολικά όσο το διατηρείτε στην κατάψυξη.

Υλικά

Εκτέλεση

Οι περισσότερες μηχανές χρειάζονται 10 έως 15 λεπτά, ανάλογα με τη θερμοκρασία του μίγματος. Στη συνέχεια, μεταφέρετε το παγωτό σε ένα μεγάλο δοχείο και καταψύξτε το για τουλάχιστον 5 έως 6 ώρες.

ΠΗΓΗ: Onmed.gr

Exit mobile version