Νιόκι με σπαράγγια και γαρίδες

Νιόκι με σπαράγγια και γαρίδες

 

Υλικά:

1 συσκευασία νιόκι
1/2 κιλό σπαράγγια καθαρισμένα και κομμένα στα 3
1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες
300γρ. γαρίδες καθαρισμένες, προβρασμένες
1/4 του φλιτζανιού pesto
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Αλατοπίπερο
Κουνουνάρι, ντοματίνια, σπανάκι ή ότι άλλο θέλουμε για το σερβίρισμα

Ζεσταίνουμε το λάδι σε φαρδύ αντικολλητικό τηγάνι ή wok και σοτάρουμε τα σπαράγγια και την πιπεριά για 12-14 λεπτά σε χαμηλή φωτιά, να μαλακώσουν, χωρίς να λιώσουν.

Ρίχνουμε τις γαρίδες, αλατοπιπερώνουμε και μαγειρεύουμε άλλα 2-3 λεπτά.

Εντωμεταξύ βράζουμε τα νιόκι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, περίπου 3-4 λεπτά σε μπόλικο αλατισμένο νερό που βράζει. Τα σουρώνουμε και απευθείας τα ανακατεύουμε με το pesto.

Τα μεταφέρουμε στο τηγάνι με τα λαχανικά και πασπαλίζουμε με λίγο ακόμα αλατοπίπερο, αν θέλουμε. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε αμέσως.

govastileto.gr

Related Articles

Back to top button