Υπέροχο αλμυρό κέικ – Συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου

 

Ένα υπέροχο αλμυρό κέικ με τοματίνια, ρίγανη, φέτα και πιπεριά!

Υλικά

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το μαλακό βούτυρο με τη ζάχαρη και τα αυγά.

Προσθέτουμε το αλεύρι, το γάλα και στο τέλος την φέτα, τα ντοματίνια, την πιπεριά και τις ελιές. Προσθέτουμε λίγη ρίγανη ή θυμάρι.

Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψί διαμέτρου 24 εκ. Πασπαλίζουμε την επιφάνεια με επιπλέον ρίγανη (ή θυμάρι) και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C για 50 λεπτά περίπου.

govastileto.gr

Exit mobile version