Χοιρινό στη λαδόκολλα

Χοιρινό στη λαδόκολλα
Υλικά:


• 1 κιλό χοιρινό κομμένο κύβους
• 200 γρ. φέτα κομμένη κύβους
• 2 ματσάκια καυκαλήθρες χοντροκομμένες
• 2 ματσάκια μυρώνια χοντροκομμένα
• 1 κ.σ. θυμάρι
• 2 κ.σ. μουστάρδα
• 4 σκελίδες σκόρδο ολόκληρες
• ½ κούπα ελαιόλαδο
• αλάτι – πιπέρι

Εκτέλεση:

1.Σε ένα μπολ βάζετε τα κομμάτια του χοιρινού, το ελαιόλαδο, την μουστάρδα, τα κομμάτια φέτας, αλάτι, πιπέρι και θυμάρι. Ανακατεύετε καλά και αφήνετε το μείγμα στο ψυγείο για 1 ώρα.

2.Κόβετε 4 κομμάτια λαδόκολλας και μοιράζετε στο καθένα το μείγμα χοιρινού. Προσθέτετε τις σκελίδες σκόρδου και σκεπάζετε το μείγμα με τις καυκαλήθρες και τα μυρώνια.

3.Τυλίγετε κάθε λαδόκολλα σε πακετάκι και κάθε πακέτο με αλουμινόχαρτο. Ψήνετε τα πακέτα πάνω στην σχάρα του φούρνου στους 150οC για 2½ ώρες περίπου.

govastileto.gr

Loading...

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Μάθετε περισσότερα

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα οριστεί σε "επιτρέπει cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Αποδοχή" παρακάτω, στη συνέχεια, σας ζητάμε να ακολουθήσετε αυτό.

Close