Ο ξηρός καρπός που περιέχει την περισσότερη βιταμίνη Ε: Προστατεύει από την αθηροσκλήρωση, ρίχνει τη χοληστερόλη

Αυτός ο πλούσιος σε θρεπτικά συστατικά ξηρός καρπός είναι μια εξαιρετική προσθήκη σε κάθε διατροφή, καθώς είναι ένα ευέλικτο συστατικό που συνδέεται με πολλά οφέλη για την υγεία.

Eίναι πλούσιoς σε αντιοξειδωτικά, βιταμίνη Ε, πρωτεΐνες και φυτικές ίνες. Αυτός ο ξηρός καρπός περιέχει την περισσότερη βιταμίνη Ε από όλους τους ξηρούς καρπούς. Προστατεύει την καρδιά, ρίχνει το σάκχαρο και έχει πολλά άλλα οφέλη για την υγεία μας.

και οφέλη για την υγεία

Τα αμύγδαλα έχουν πολλά οφέλη για την υγεία, όπως:

Πώς να τα καταναλώσετε

Τα αμύγδαλα μπορούν να καταναλωθούν με διάφορους τρόπους. Είναι νόστιμα ως σνακ, προστίθενται σε σαλάτες, δημητριακά, γιαούρτι και άλλα πιάτα. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή γλυκών, όπως κέικ, μπισκότα και παγωτό.

Η συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη αμυγδάλων είναι περίπου 28 γραμμάρια.

ΠΗΓΗ: www.oloygeia.gr

Exit mobile version