5 χαρακτηριστικά των γοητευτικών γυναικών που δεν έχουν καμία σχέση με την εμφάνιση!!!

5 χαρακτηριστικά των γοητευτικών γυναικών που δεν έχουν καμία σχέση με την εμφάνιση.

Υπάρχουν κάποιες γυναίκες που μπορεί να μην μοιάζουν με μοντέλα, να μην είναι όμορφες σύμφωνα με – αυτό που αποκαλούμε – τα συνηθισμένα πρότυπα της δυτικής κοινωνίας αλλά που καταφέρνουν να σε κάνουν να τις κοιτάξεις και να τις θαυμάσεις λόγω της προσωπικότητάς τους. Η γοητεία τους είναι εκείνη που κερδίζει τους πάντες και κάποια από τα δυνατά τους «χαρτιά» είναι τα παρακάτω χαρακτηριστικά.

Ο αυτοσαρκασμός

Κανείς δεν είναι τέλειος- όλοι έχουμε κάποια μικρή ή μεγάλη ατέλεια στην εμφάνιση, στις συνήθειες ή τον χαρακτήρα μας. Το μυστικό των γοητευτικών γυναικών είναι ότι δεν κρύβουν ένα χαρακτηριστικό που θεωρούν ότι τις μειώνει αλλά το αναδεικνύουν με πολύ χιούμορ και κάνουν τον αυτοσαρκασμό… το σήμα κατατεθέν τους. Για όσους πιστεύουν λοιπόν ότι ο αυτοσαρκασμός πρέπει να είναι προσόν μόνο των αντρών, επιτρέψτε μας να διαφωνήσουμε. Μπορούμε να σκεφτούμε δεκάδες γυναίκες που ο αυτοσαρκασμός τους, τις κάνει απίστευτα ερωτεύσιμες!

Ο αυθορμητισμός

Τι ήταν αυτό που έκανε ξεχωριστά τα παιδικά μας χρόνια; Μέρος της ευτυχίας μας οφειλόταν στον πηγαίο αυθορμητισμό μας. Δεν φοβόμασταν να ζήσουμε την κάθε στιγμή και να ονειρευτούμε. Οι γυναίκες που συνεχίζουν να το κάνουν ακόμα και τώρα, στην ενήλικη ζωή τους έχουν βρει το μυστικό της ευτυχίας και της γοητείας τους. Είναι αυθόρμητες, μέσα σε επιτρεπτά όρια, χαίρονται τη ζωή τους, συμπαρασύρουν και τους υπόλοιπους στις περιπέτειές τους και αυτό τις κάνει το λιγότερο ακαταμάχητες.

Το χαμόγελο

Κάποιοι λένε ότι το χαμόγελο δείχνει τον χαρακτήρα μας. Και η αλήθεια είναι πως μπορείς εύκολα να καταλάβεις αν ένα χαμόγελο είναι προσποιητό ή ειλικρινές και πηγαίο. Για κάποιους μάλιστα ταυτίζεται με τη στάση ζωής που έχουμε επιλέξει. Ποιος θα μπορούσε να αντισταθεί σε μια γυναίκα που χρησιμοποιεί το χαμόγελό της ως όπλο αισιοδοξίας; Αν ρωτήσετε λίγους φίλους σας άντρες, θα σας το επιβεβαιώσουν.

Τα ενδιαφέροντα

Τα ενδιαφέροντά μας είναι αυτά που καθορίζουν την προσωπικότητά μας και τη συνολική εικόνα μας προς τα έξω. Εννοείται ότι καμία γυναίκα δεν χρειάζεται να κάνει bunjee jumping για να τραβήξει την προσοχή και να γίνει γοητευτική! Το διάβασμα λογοτεχνικών βιβλίων, οι βόλτες με το ποδήλατο, τα ταξίδια, το σινεμά, η γυμναστική είναι χόμπι που δείχνουν μια γυναίκα που θέλει να καλλιεργεί την προσωπικότητά της και να εξελίσσεται. Κατά τη γνώμη μας, δεν υπάρχει κάτι πιο γοητευτικό απ’ αυτό!

Η με μέτρο ενασχόληση με την εμφάνισή της

Η όμορφη γυναίκα δεν σημαίνει ότι είναι γοητευτική. Η γοητευτική γυναίκα όμως μπορεί να είναι και όμορφη.

Γιατί πολύ απλά η δεύτερη δεν στηρίζεται μόνο στα φυσικά της χαρακτηριστικά για να γοητεύσει αλλά βασίζεται κυρίως στην προσωπικότητά της. Δεν αμελεί την εμφάνισή της αλλά ότι ασχολείται τόσο ώστε να νιώθει καλά με τον εαυτό της χωρίς να χάσει την προσωπικότητά της. Αν το έχετε παρατηρήσει, οι πιο γοητευτικές γυναίκες που έχετε γνωρίσει στη ζωή σας μπορεί να μην βάφονται, να μην ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις της μόδας και να μην φοράνε ψηλοτάκουνα στις επίσημες εξόδους τους. Σας θυμίσαμε κάποια;

ΠΗΓΗ: www.mama365.gr

Related Articles

Back to top button