Το τεστ των 16 προσωπικοτήτων που κάνουν όλοι μανιωδώς!!!

Όλοι μας έχουμε περάσει περισσότερο ή λιγότερο χρόνο κάνοντας quiz στο Internet. Αν είστε από τους ανθρώπους που ξεκινάνε να κάνουν σοβαρά τεστ προσωπικότητας και καταλήγουν να κάνουν quiz που μαντεύουν την ηλικία σας με βάση τις προτιμήσεις σας στα burger, μας νιώθετε.

Αυτή τη φορά όμως βρήκαμε ένα τεστ προσωπικότητας το οποίο είναι τρομακτικά έγκυρο. Το τεστ των 16 προσωπικοτήτων βασίζεται σε ψυχομετρικές έρευνες και χρησιμοποιεί τις πιο σύγχρονες και επιστημονικές μεθόδους ερωτήσεων, και τα αποτελέσματά του είναι τρομακτικά έγκυρα – τουλάχιστον σε εμάς που το δοκιμάσαμε! Όταν δείτε τα αποτελέσματα, μπορεί να αισθανθείτε αρκετά περίεργα, και να νιώσετε ότι κάποιος επιτέλους σας κατανοεί σε ένα πρωτόγνορο και βαθύ επίπεδο.

Σύμφωνα με αυτό το τεστ, όλοι οι άνθρωποι μπορούν να χωριστούν σε 16 μεγάλες κατηγορίες, με βάση το αν είναι περισσότερο εσωστρεφείς ή εξωστρεφείς, αν ακολουθούν την πρακτικότητα ή το ένστικτό τους, αν τις αποφάσεις τους τις καθοδηγεί το μυαλό ή η καρδιά τους κι αν ειναι περισσότερο οργανωτικοί κι αποφασιστικοί ή περισσότερο αυτοσχεδιαστικοί και ευέλικτοι. Τέλος, υπάρχει μια παράμετρος που σχετίζεται με την αυτοπεποίθηση και την ηρεμία, και λειτουργεί προσθετικά στις κατηγορίες. Αυτό σημαίνει ότι οποιοσδήποτε από τους 16 τύπους προσωπικότητας μπορεί να είναι περισσότερο αποφασιστικός ή περισσότερο ασταθής.

Το τεστ είναι απολύτως δωρεάν και είναι διαθέσιμο και στα ελληνικά, ενώ ως εργαλείο θεωρείται τόσο έγκυρο, που χρησιμοποιείται και από επαγγελματίες του ανθρώπινου δυναμικού. Προϋπόθεση για να γίνει σωστά, είναι να απαντάτε με ειλικρίνεια, ακόμα κι αν η απάντηση δεν σας αρέσει, και να είστε όσο πιο συγκεκριμένοι γίνεται.

ΠΗΓΗ: Jenny.gr

Related Articles

Back to top button