Μεσογειακή μακαρονάδα με κοτόπουλο και ντοματίνια

Μεσογειακή μακαρονάδα με κοτόπουλο και ντοματίνια



Υλικά

360 γραμμάρια καθαρισμένο φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε μικρά κομμάτια
¼ του φλιτζανιού ζωμό κοτόπουλου ή κύβο κοτόπουλου
180 γραμμάρια καθαρισμένες αγκινάρες
1 κουταλάκι σούπας ελαιόλαδο
¼ του φλιτζανιού ξηρό λευκό κρασί
1 κουταλάκι σούπας ρίγανη
10 ντοματίνια κομμένα στη μέση
200 γραμμάρια πιπεριές Φλωρίνης (έτοιμες σε βαζάκι)
¼ του φλιτζανιού ελιές καλαμών χωρίς κουκούτσια
3 φλιτζάνια μακαρόνια πένες ή φαρφάλες
¼ του φλιτζανιού τυρί φέτα κομμένη σε κυβάκια


Εκτέλεση

Βράζουμε τις αγκινάρες σε μια κατσαρόλα για 10 λεπτά. Στη συνέχεια τις κόβουμε σε κομμάτια.
Σε ένα μεγάλο τηγάνι, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και προσθέτουμε σκόρδο και κοτόπουλο.
Σοτάρουμε μέχρι να αποκτήσει χρυσαφί χρώμα.

Προσθέτουμε λίγο νερό, το ζωμό κοτόπουλου, το κρασί και τη ρίγανη και το αφήνουμε να πάρει μια βράση για 10 λεπτά.
Στη συνέχεια προσθέτουμε τις ελιές και τις πιπεριές, τα ντοματίνια.
Αφού βράσουμε και στραγγίσουμε τα μακαρόνια τα σερβίρουμε με μερικά κυβάκια φέτας.

Loading...

 

loading...

govastileto.gr

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Μάθετε περισσότερα

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα οριστεί σε "επιτρέπει cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Αποδοχή" παρακάτω, στη συνέχεια, σας ζητάμε να ακολουθήσετε αυτό.

Close